Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

08 November 2017 Current Affairs Quiz

Government Jobs News
     08 November 2017 Current Affairs Quiz
Dear Aspirants, IBPS guru Provides Today ( 08 November 2017 ) Current Affairs Quiz MCQ for All competitive exams IBPS ,SSC,UPSC,RRB & State PSC exams

1 . Who among the following will be recognized as the 2017 World Food Prize Laureate?
A). Charlotte Rampling
B). Xavier Legrand
C). Akinwumi Ayodeji Adesina
D). Samuel Maoz
View Answer

2 . Who among the following has been reelected as PM of Japan?
A). Sifiso Lungelo Thabete
B). Leslie Thng
C). Phee Teik Yeoh
D). Shinzo Abe
View Answer

3 . Who among the following has won the U.S. Grand Prix?
A). Nico Roseberg
B). Lewis Hamilton
C). Daniel Ricciardo
D). Maz Verstappen
View Answer

4 . Which country has signed a long-term sales and purchase agreement of gas oil deal with India?
A). US
B). UAE
C). Bangladesh
D). Iran
View Answer

5 . Which among the following airport has rated as the best airports in the World as per ACI-ASQ Survey?
A). Jaipur airport and Srinagar Airport
B). Bangalore airport and Srinagar Airport
C). Hyderabad airport and Srinagar Airport
D). Delhi airport and Srinagar Airport
View Answer

6 . Who among the following was appointed the special director of the Central Bureau of Investigation?
A). PN Bhagwati
B). Radha Mohan Singh
C). Alok Kumar Verma
D). Rakesh Asthana
View Answer

7 . Who among the following was appointed as CEO of HSBC India?
A). Jay Light
B). Nitin Nohria
C). Jayant Rikhye
D). Stuart Milne
View Answer

8 . Who among the following has become the third to walk into the National Basketball Association (NBA) league?
A). Satnam Singh
B). Palpreet Singh Brar
C). Amjyot Singh
D). Kevin Durant
View Answer

9 . Who among the following has become the richest sports personality in the world, according to the latest Forbe Rich list?
A). LeBron James
B). Roger Federer
C). Lionel Messi
D). Cristiano Ronaldo
View Answer

10 . Who among the following has clinched Macao Open Golf Title 2017?
A). Ramandeep Singh
B). Akashdeep Singh
C). Gaganjeet Bhullar
D). Lalit Upadhyay
View Answer

11 . India smashed ________ to lift their 3rd continental title Asia Cup Hockey 2017?
A). Malaysia
B). Banglades
C). Pakistan
D). South Korea
View Answer

12 . Who among the following has clinched Denmark Open Superseries Trophy 2017?
A). Ashwini Ponappa
B). H S Prannoy
C). Kidambi Srikanth
D). Parupalli Kashyap
View Answer

13 . India Post Payments Bank (IPPB) has appointed ________as its Managing Director & Chief Executive Officer.
A). Suresh Sethi
B). A.P. Singh
C). Arunachalam Nalini
D). Ajay Bhushan Pandey
View Answer

14 . Who among the following has clinched Macau Open Golf title?
A). Vasant Narsimha
B). Gaganjeet Bhullar
C). Naresh Chandra
D). Kubersingh Saklecha
View Answer

15 . Who among the following has won Australia MotoGP?
A). Marc Marquez
B). Andrea Dovizioso
C). Hans Joachim Schellnhuber
D). Charlotte Rampling
View Answer


0 comments:

Post a Comment