Now you can Subscribe using RSS

Submit your Email

25 July 2017 Current Affairs Mcq Quiz

IBPS EXAM Guru
    
Dear Aspirants, IBPS guru Provides Today ( 25 July 2017) Current Affairs Quiz MCQ for All competitive exams IBPS ,SSC,UPSC,RRB & State PSC exams
25 July 2017 Current Affairs Mcq Quiz
1 . Who among the following will soon be the next Chief Election Commissioner?
A). Rajesh Kotecha
B). Rajiv Gauba
C). Achal Kumar Joti
D). Nasim Zaidi
View Answer

2 . Who among the following writer has bagged Indian of the Year award?
A). Preeti Shenoy
B). Sindhuja Reddy
C). Prasiddhi Mahant
D). Shirin Godara
View Answer

3 . Which state government has raised a new Special Rhino Protection Force (SRPF) recently?
A). Mizoram
B). Manipur
C). Assam
D). Sikkim
View Answer

4 . Which cricketer has become first Indian batsman to hit 200 sixes in ODIs?
A). Virat Kohli
B). Mahendra Singh Dhoni
C). Yuvraj Singh
D). Suresh Raina
View Answer

5 . A global professional observance, world sports journalist day was recently observed on .........................
A). July 2
B). July 3
C). July 4
D). July 5
View Answer

6 . Realty firm Signature Global has recently roped in which bollywood actress as brand ambassador?
A). Deepika Padukone
B). Priyanka Chopra
C). Sonam Kapoor
D). Vidya Balan
View Answer

7 . President of Cisco's India and SAARC theatre has quit from the Cisco India. Name him.
A). Dinesh Malkani
B). Rajiv Gauba
C). Ajay Tyagi
D). Rajiv Khanna
View Answer

8 . Who among the following will be the face of a new 2000 Syria Pound bank note?
A). Mustafa Dosa
B). Bashar-Al-Assad
C). Akram Waleem
D). Hafez Assad
View Answer

9 . Which state has launched a ride sharing app for techies called G-Ride?
A). Maharashtra
B). Andhra Pradesh
C). Karnataka
D). Kerala
View Answer

10 . India's President has legalised 'Kambala' buffalo races of which state?
A). Maharashtra
B). Andhra Pradesh
C). Karnataka
D). Kerala
View Answer

11 . Which bank has recently launched its 'mage Debit Card'?
A). Vijaya Bank
B). Indian Bank
C). Canara Bank
D). Karnataka Bank
View Answer

12 . 'Vikrikar Bhavan' has been recently renamed as 'GST Bhavan'. It is based in which city?
A). Delhi
B). Mumbai
C). Hyderabad
D). Pune
View Answer

13 . Which Indian shuttler has snatched singles and doubles titles in Ivory Coast International tournament?
A). Simran Singhi
B). Ritika Thaker
C). Saina Nehwal
D). PV Sandhu
View Answer

14 . Which bank will soon block all maestro debit cards holders?
A). State Bank of India
B). UCO bank
C). IDBI Bank
D). Punjab National Bank
View Answer

15 . Who among the following has been assumed charge as Managing Director & CEO of Syndicate Bank?
A). Rajkiran Rai G
B). Rajiv Gauba
C). Rajiv Mehrishi
D). Melwyn Rego
View Answer

0 comments:

Post a Comment