IBPSExamguru blog for Bankers Job Aspirants Adda to get Update Data in bank Jobs Recruitment Clerk PO & Specialist Officer RRB CWE and Common Interview

Friday, 4 March 2016

SSC CGL English Practice Questions Set 1

Get Prepare English Section for SSC CGL Tier 1

1. ____ chair you are sitting on is not very comfortable.
(a) a
(b) an
(c) the
(d) no article needed


2. There is ____ pencil on the desk.
(a) a
(b) an
(c) the
(d) no article needed

 

3. ____ fish is very high in protein.
(a) a
(b) an
(c) the
(d) no article needed

 

4. ____ dogs and ____ cats are popular pets.
(a) the, a
(b) a, the
(c) the, the
(d) no articles needed

 

5. ____  medicine  that you  gave me  really helped  my cough.
(a) a
(b) an
(c) the
(d) no article needed

 

6. ____ igloo is ____ house made of ____ ice.
(a) an, the,  no article
(b) an, a, no article
(c) the, a,  no article
(d) no articles needed

 

7. He wants to buy ____ warm winter coat.
(a) a
(b) an
(c) the
(d) no article needed

 

8. ____ children next door got dressed up last night.
(a) a
(b) an
(c) the
(d) no article needed

 

9. ____ coffee isn’t very good for you.
(a) a
(b) an
(c) the
(d) no article needed

 

10. When _____car behind me gets too close to my rear bumper ,i get angry .
(a) a
(b) an
(c) the
(d) no article needed

 

Answers :

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
C A D D C B A C D C
Advertisements
Share:

0 comments :

Post a Comment

Follow On Google plus
DMCA.com Protection Status DMCA.com Protection Status
Copyright © IBPSExamGuru | ibps bankers Guru Adda Clerk PO