IBPSExamguru blog for Bankers Job Aspirants Adda to get Update Data in bank Jobs Recruitment Clerk PO & Specialist Officer RRB CWE and Common Interview

Saturday, 5 March 2016

English Prepare : Adjective Practice Questions & Answers

Find Here English Prepare : Adjective Practice Questions & Answers

1.  In spite of facing (A)/ much problems, he did not (B)/ desert the path (C)/ of honesty. (D)/  No Error (E)


2.  Can you tell me how (A)/ many eggs and (B)/ milk he has brought (C)/ home? (D)/ No Error(E)


3.  He did not (A)/ like to lend me (B)/ any book (C)/ or any money (D)/ No Error(E)


4.  Her black long (A)/ hairs adds (B)/ glamour to (C)/ her looks (D)/ No Error(E)


5.  This book is (A)/ undoubtedly preferable than (B)/ that in many respects and its printing (C)/ is also  comparatively good. (D)/ No Error (E)


6.  of the two (A)/ players, he (B)/ is the luckiest (C)/ be sure.(D)/ No Error(E)


7.  You can trust (A)/ this agency (B)/ for the last news (C)/ of this week. (D)/ No Error(E)

8.  Everybody knows (A)/ that Karishma (B)/ is most unique (C)/ actress of this college.(D)/ No Error(E)


9.  She was curious to (A)/ know that it was that made (B)/ him stronger (C)/ and braver than any man  of this village. (D)/ No Error (E)


10.  A lots of Books (A)/ on English grammar are available (B)/ in the market but(C)/ this one is best.(D)/  No Error(E)


11.  No less (A)/ than fifty audiences are sitting (B)/ in the hall and waiting of their (C)/ beloved artiste’s  appearance on the stage. (D)/ No Error(E)


12.  Now a day, (A)/ the weather (B)/ is getting cold and (C)/ colder. (D)/ No Error(E)


13.  India is (A)/ batter than most others (B)/ film producing countries (C)/ if the world. (D)/ No Error(E)


14.  All your attempts (A)/ are daring (B)/ but the one is certainly (C)/ the more daring. (D)/ No Error(E)


15.  Science has given (A)/ us a lot, yet (B)/ life is becoming(C)/ more and more painful. (D)/ No Error(E)


16.  He felt happily (A)/ to learn that his (B)/ younger brother had got (C)/ a prestigious job in the bank.  (D)/ No Error(E)


17.  What please him (A)/ more (B)/ is a healthy criticism (C)/ of his performance.(D)/ No Error(E)


18.  The orientation of (A)/ Indra Awas Yojana is (B)/ batter than (C)/ other housing schemes. (D)/ No  Error(E)


19.  The manager and (A)/ assistant of bank (B)/ were present (C)/ at the party(D)/ No Error(E)


20.  The intelligence tests (A)/ have questions (B)/ based on figures(C)/as batter as oral ones. (D)/ No  Error(E)

 

Answers :

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
B C E A B C C C D A
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
A C B D E A B C B D

 

Also Read :

Upcoming Bank Exams

Advertisements
Share:

0 comments :

Post a Comment

Follow On Google plus
DMCA.com Protection Status DMCA.com Protection Status
Copyright © IBPSExamGuru | ibps bankers Guru Adda Clerk PO