IBPSExamguru blog for Bankers Job Aspirants Adda to get Update Data in bank Jobs Recruitment Clerk PO & Specialist Officer RRB CWE and Common Interview

Tuesday, 24 November 2015

Synonyms English Prepare set 4

1. INITIATIVE
a. introductory step
b. keep interest
c. self - confidence
d. firm – step

 

2. LETHAL
a. lawful
b. deadly
c. legitimate
d. harmful

 

3. INFREQUENT
a. never
b. usual
c. rare
d. sometimes

 

4. LEST
a. worried
b. fearing
c. for fear that
d. in order to

 

5. AOOARENT
a. obvious
b. vague
c. transparent
d. actual

 

6. PANDEMONIUM
a. great joy
b. utter confusion
c. big crowd
d. loud noise

 

7. INADVERTENT
a. unintentional
b. careful
c. ignorant
d. forgetful

 

8. GRIEVOUS
a. Sorrowful
b. Pleasant
c. Injurious
d. Bitter

 

9. INFERTILE
a. Barren
b. Marshy
c. Inhabitable
d. Dry

 

10. REBATE
a. compensation
b. loss
c. refund
d. discount

 

11. MERE
a. complete
b. only
c. empty
d. some

 

12. TEDIOUS
a. troublesome
b. tiresome
c. lengthy
d. painful

 

13. CITE
a. recollect
b. reveal
c. quote
d. illustrate

 

14. ALERT
a. careful
b. clever
c. thoughtful
d. watchful

Answers

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
A B D C A B A C A D B B C D

 

Also Read  :

upcoming SSC Notifications 2016

upcoming sbi recruitment 2016

Advertisements
Share:

0 comments :

Post a Comment

Follow On Google plus
DMCA.com Protection Status DMCA.com Protection Status
Copyright © IBPSExamGuru | ibps bankers Guru Adda Clerk PO