IBPSExamguru blog for Bankers Job Aspirants Adda to get Update Data in bank Jobs Recruitment Clerk PO & Specialist Officer RRB CWE and Common Interview

Wednesday, 27 May 2015

Current Affairs Quiz: May 18th 2015

1. Shakuntala Gamlin will take charge as.............chief secretary.
a) Delhi
b) Mumbai
c)UP
d) Bihar
 
2. Who among the following has bagged bronze medal in the 50m Rifle Prone Event of the ISSF World Cup?
a) Gagan Narang
b) Jitu Rai
c) Apurvi Chandela
d) Abhinav Bindra
 
3. Which among the following bank has rolled out awareness campaigns across Delhi on PM's social security schemes?
a) HDFC Bank
b) Axis Bank
c) Canara Bank
d) UCO Bank
 
4. India has granted $.......billion credit to Mongolia for infrastructure development.
a) 1
b) 2
c) 3
d) 4
 
5. Which company will open first overseas campus in China?
a) Infosys
b) TCS
c) Wipro
d) Cognizant
 
6. Who among the following has won Women's singles in Rome Masters 2015?
a) Maria Sharapova
b) Carla Suarez Navarro
c) Timea Babos
d) Kristina Mladenovic
 
7. Who among the following has won Men's singles in Rome Masters 2015?
a) Novak Djokovic
b) Roger Federer
c) David Ferrer
d) Rafael Nadal
 
8.Arun Shrivastava has taken charge as MD and CEO of which bank?
a) HDFC Bank
b) Syndicate Bank
c) Canara Bank
d) UCO Bank
 
9.PM Narendra Modi has inaugurated ICICI Bank's first branch in which country?
a) Germany
b) China
c) Spain
d) US
 
10. Tejaswini Sagar has won.................at Under-15 World School Chess Championship?
a) Gold
b) Silver
c) Bronze
d) None of These
 
ANSWER SHEET
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
A A C A A A A C B A





























































Advertisements
Share:

0 comments :

Post a Comment

Follow On Google plus
DMCA.com Protection Status DMCA.com Protection Status
Copyright © IBPSExamGuru | ibps bankers Guru Adda Clerk PO